Telefoon verzekeren

Wil je een telefoon verzekeren en ben je benieuwd hoe je dat het best kunt aanpakken? Het is verstandig om je telefoon te verzekeren, bijvoorbeeld tegen schade bij vallen of wanneer die per ongeluk nat wordt. Zit je regelmatig op de fiets? Dan loop je het risico dat je in een flinke regenbui terecht zal komen, waardoor de iPhone nat wordt en deze mogelijk waterschade oploopt. Het is dan prettig wanneer je kunt terugvallen op een telefoonverzekering. Je kunt de schade voor je kapotte telefoon claimen, zodat de provider die voor je kan laten repareren of deze zorgt voor een nieuw exemplaar. Een telefoonverzekering kun je gewoon online afsluiten, je hoeft daar de deur niet voor uit. Het is voldoende om aan te geven welke mobiele telefoon je hebt en wanneer je die hebt gekocht. Gaat het om een splinternieuwe iPhone waarvan je de nieuwwaarde niet zomaar opnieuw kunt betalen? Het is dan zeer verstandig om een verzekering af te sluiten. Wordt je telefoon gestolen? Dan kun je gewoon een nieuwe aanvragen bij de verzekering, uiteraard nadat je aangifte hebt gedaan. Je telefoon verzekeren vormt in die gevallen een goede keuze, je voorkomt dat je een te groot risico loopt op verlies van je telefoon of een kapotte iPhone.

iPhone verzekeren

Wil je een iPhone verzekeren? Houd er rekening mee dat de premie per maand voor een nieuwe iPhone over het algemeen wat hoger uit zal vallen dan voor de gemiddelde mobiele telefoon die al wat ouder is. Dat heeft te maken met zowel de nieuwwaarde als de restwaarde van de telefoon. Je verzekert een product van grote waarde, waardoor je daar een relatief hoog bedrag per maand voor betaalt. Gelukkig is het goed mogelijk om op de kosten van je iPhone verzekering te besparen. Hoe je dat het best kunt doen? Je kunt online de verschillende verzekeringen voor je iPhone met elkaar vergelijken. Je zorgt er daarmee voor dat je een scherpe premie per maand betaalt, terwijl je aan de andere kant kunt rekenen op een goede dekking. Zorg er in ieder geval voor dat er dekking bestaat voor diefstal en voor waterschade. Heb je geen hoesje om je telefoon? Zorg er dan ook voor dat je een uitkering ontvangt op het moment dat je telefoon op de grond valt en het scherm kapot gaat of de telefoon het helemaal niet meer doet.

Online telefoon verzekering afsluiten

Je kunt eenvoudig online de telefoon verzekering afsluiten, door aan te geven welk model je in je handen hebt en wanneer je die kocht. Heb je de telefoon al een paar jaar en wil je die graag blijven verzekeren? Het is dan verstandig om de telefoonverzekering opnieuw af te sluiten. Je kunt de telefoon verzekeren op basis van de waarde van dat moment, die een stuk lager ligt dan toen je de iPhone net kocht. Dit betekent uiteraard dat de premie per maand lager uit zal vallen, zodat je er op een voordelige manier voor zorgt dat je een goede dekking ontvangt voor de iPhone waar je graag gebruik van maakt.