Prepaid iPhone

Wil je een prepaid iPhone kopen? Het voordeel daarvan is dat je niet maandelijks hoge kosten hoeft te betalen, in plaats daarvan kies je zelf voor het beltegoed dat je beschikbaar wilt maken. Wil je een prepaid iPhone voor je kinderen kopen? Je zorgt er daarmee voor dat je de kosten goed in de gaten kunt houden, terwijl zij verder hun gang kunnen gaan en ze altijd goed bereikbaar zijn. Je kunt een prepaid iPhone vergelijken met een goedkoop sim only abonnementen, in sommige gevallen is het voordeliger om dat af te sluiten. Je kunt online de prijzen van een prepaid iPhone en de goedkope abonnementen met elkaar vergelijken, zodat je daar een goed beeld van krijgt. Zoek je louter een prepaid simkaart, dan is die van Simyo bijvoorbeeld zeer interessant vanwege de lage tarieven. Wil je gebruik maken van een prepaid iPhone? Houd er rekening mee dat je de iPhone los dient aan te schaffen. Wil je gebruik maken van een modern exemplaar? Houd er rekening mee dat de kosten dan hoog kunnen oplopen, de toestellen van Apple zijn over het algemeen niet goedkoop. Je kunt de prepaid iPhone het best combineren met een ouder model. Dat betekent dat je voor een paar honderd euro een iPhone kunt kopen, of nog minder wanneer je een huidig model kunt inruilen. Je kunt dan voordelig gebruik maken van een prepaid iPhone, waarmee je er bijvoorbeeld voor de kinderen voor zorgt dat de kosten niet te hoog kunnen oplopen. Een prepaid simkaart kan zowel bij een nieuwe iPhone als bij een tweedehands iPhone prima worden gebruikt.

Prepaid iPhone met sim only

Uiteraard kun je in plaats van een prepaid iPhone ook een iPhone met een sim only abonnement kopen. Het voordeel daarvan? Je kunt iedere maand rekenen op een bepaald aantal belminuten en bijvoorbeeld wat MB’s aan mobiel internet. Je hoeft het beltegoed niet steeds op te waarderen, in plaats daarvan is dat iedere maand automatisch beschikbaar. Houd er aan de andere kant rekening mee dat de kosten buiten de bundel hoog kunnen oplopen. Wil je de kosten graag goed in de hand kunnen houden? Dan is een prepaid iPhone waarschijnlijk beter geschikt. Toch is het de moeite waard om de beide opties met elkaar te vergelijken, vooral wanneer je maandelijks zo’n 50 minuten of meer belt. Vaak liggen de tarieven op basis van een sim only iPhone net wat lager dan bij een prepaid iPhone, zodat je ook bij een beperkt aantal belminuten voordeel kunt behalen.

Prepaid aansluiting

Benieuwd hoe een prepaid aansluiting voor een iPhone werkt? Je kunt de iPhone los kopen, bij een provider of bij Apple om daar vervolgens een prepaid simkaart bij de provider bij te bestellen. Je plaatst de simkaart in de telefoon en je kunt vervolgens aangeven hoeveel beltegoed je wilt kopen. Je kunt het beltegoed gebruiken om te bellen, SMS-berichten te sturen en gebruik te maken van het mobiele internet. Zodra het beltegoed op is ontvang je een bericht en kun je niet langer gebruik maken van de prepaid iPhone. Wil je weer bellen of het mobiele internet op? Zorg er dan net als bij iedere andere telefoon voor dat je nieuw beltegoed koopt. Je kunt dan weer gebruik maken van de prepaid iPhone.