Nieuwste iPhone

De nieuwste iPhone is de iPhone Xs Max. Dit model is op 21 september 2018 uitgekomen. Hieronder is het beste iPhone Xs Max abonnement te zien. Wil je meer weten over de nieuwste iPhone? Bekijk dan de voordelen en prestaties van de iPhone Xs Max.

Prestaties van de iPhone X

* De prestaties van de iPhone Xs zijn nog niet officieel bekendgemaakt. Daarom staan op deze pagina de prestaties van de iPhone X totdat die van de iPhone Xs wel bekend zijn.

De iPhone X is één van de aller snelste mobiele telefoons op dit moment. Door gebruik te maken van de nieuwste A11 Bionic-chip met een 64-bits architectuur. Daarnaast maakt de iPhone gebruik van een neural engine waarmee alle taken een stuk sneller worden.

Alles in 1 prestaties

*bron AnTuTu.com pijldatum oktober 2017

Hoe werkt het AnTuTu onderzoek?

AnTuTu is de populairste benchmarkt voor telefoons. AnTuTu test de telefoon in zijn geheel, alle onderdelen krijgen een score die aan het eind wordt opgeteld voor een totaal score.

De benchmarks van AnTuTu zijn altijd hetzelfde opgezet, hierdoor kan de snelheid tussen een iPhone X en Samsung Galaxy S9 getest worden. Daarnaast kan je ook de resultaten gebruiken om de iPhone X te vergelijken met een Samsung Galaxy S6, dit komt omdat de test nooit verandert.

Snelheid processor

De A11 Bionic-chip zorgt ervoor dat de iPhone X efficiency-cores 70% sneller zijn en de prestatie-cores tot wel 25% sneller zijn. Hierdoor is de A11 chip veel sneller dan de voorganger. Met de neural engine van de iPhone X kan de chip 600 miljard taken per seconden uitvoeren!