iPhone 8 plus abonnement

Wil je een telefoon abonnement met een iPhone 8 plus afsluiten? Hier vind je de meest gekozen abonnementen incombinatie met een iPhone 8 Plus.

Groter scherm en sneller

Een iPhone 8 Plus is sneller dan een iPone 8. Ben je van plan vaak je iPhone te gebruiken? Dan is het verstandig dit snellere model te nemen. Vergelijk alle iPhone 8 plus abonnementen om de goedkoopste voor jou te vinden.

Alle abonnementen met een iPhone 8 Plus

Specificaties iPhone 8 Plus

De iPhone 8 Plus is een grotere versie van de iPhone 8. Ook zijn de technische specificaties van de iPhone 8 Plus beter dan de iPhone 8.

Algemeen

Afmetingen (L/B/H) 158,4 / 78,1 / 7,5 mm
Gewicht 202g
Beschikbare kleuren
Zwart
Zilver

Camera

Megapixels achterkant camera 12 MP
Megapixels voor camera 7 MP
Type lenzen Groothoek- & Telelens

Scherm

Afmeting 5,5″
Resolutie 1920×1080
Type scherm LCD

Accu

Capaciteit 2675 mAh
Gesprekstijd 21u
Draadloos laden Ja

Overig

CAT Type CAT 16 (Max 1 Gbit/s)
Frequentiebereik 800 MHz, 850 MHz, 900 MHz, 1800 MHz, 1900 MHz, 2100 MHz, 2600 MHz
Spatwater- & stofdicht IP67

Hoe werkt overstappen?

Stap 1: Weet je verbruik

Het is belangrijk dat je ongeveer weet hoeveel je per maand verbruikt aan data en belminuten. Een abonnement dat niet goed past bij je verbruik is erg duur. Bij een te kleine bel en data bundel betaal je vaak extra per minuut en MB die je meer verbruikt. Een abonnement die te groot is, is juist duurder omdat het een hogere maandprijs heeft.

Gemiddelde verbruik

Weet je niet wat je verbruikt? Dan kan je het beste kiezen voor het gemiddelde verbruik. In Nederland is het gemiddelde verbruik in combinatie met 4G internet 100 tot 200 belminuten per maand en 1500 tot 2500 MB per maand.

Stap 2: Kies je iPhone

Nadat je ongeveer je verbruik weet, kan je een iPhone kiezen die bij je past. Momenteel is de nieuwste iPhone de iPhone X. Een abonnement met deze telefoon zal daarom ook het duurste zijn. Het goedkoopste model is de iPhone SE.

Andere iPhone modellen

Voor de iPhone Xs was de iPhone X gelanceerd. Deze telefoon is bijna net zo snel als de iPhone Xs. Dit model is uiteraard ook goedkoper dan de iPhone Xs. Daarna zijn de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus Max het goedkoopste, deze twee modellen zijn van eind 2017.

Stap 3: Overstappen naar een nieuwe provider

Als je een passend abonnement hebt gekozen bij één van de providers en een iPhone gekozen hebt die ook past binnen je budget kan je het overstap proces beginnen. In Nederland hoef je als consument weinig te regelen tijdens het overstappen. Je nieuwe provider neemt contact op met je oude provider over het overstappen.

Nummer behouden

Je kan tijdens het overstappen ook je nummer behouden, hierbij is het belangrijk dat je het aangeeft tijdens het overstappen. De provider zal dan aangeven welke informatie ze nodig hebben, in de meeste gevallen is dit je mobiele nummer én het nummer van je simkaart (deze kan je bij de iPhone vinden bij de instellingen van je iPhone).

Hoe vind ik de beste aanbieding?

Er zijn veel verschillende iPhone aanbiedingen beschikbaar. De beste aanbieding past echter goed bij je verbruik. Als je je verbruik weet kan je een passende iPhone aanbieding vinden, hiermee zal je meer geld besparen dan door de goedkoopste aanbieding te kiezen.

Hoe kan ik mijn iPhone langer gebruiken?

Je kan je iPhone langer gebruiken door een hoesje voor je telefoon aan te schaffen. Hiermee is de kans dat het scherm barst wanneer je hem laat vallen kleiner. Daarnaast is het aan te raden om niet altijd je telefoon volledig op te laden en ook niet volledig leeg te laten lopen. Te vaak gebruik maken van het snel laden kan tevens ook de batterij slechter maken.

Kan ik mijn oude iPhone verkopen?

Omdat een iPhone waardevast blijft is het mogelijk je oude iPhone via marktplaats te verkopen. Uiteraard zal je hem niet voor de winkelprijs kunnen verkopen. Maak je gebruik van een hoesje en heeft de telefoon weinig schade? Dan kan je de iPhone nog voor veel geld verkopen.

Wat is het gemiddelde verbruik

Het gemiddelde bel en data verbruik in Nederland is ongeveer 100 tot 200 belminuten en 1500 tot 2500 MB per maand. Dit is op bassi van een 4G verbinding. De gemiddeldes zijn tot stand gekomen uit data van de kwartaal analyses van de ACM.

Wat is het verschil tussen iOS en Android?

Er zijn enkele verschillen tussen iOS en Android. Momenteel kan je iOS alleen gebruiken in combinatie met Apple producten. Android is beschikbaar op veel verschillende telefoons. Het grootste nadeel van iOS is dat het beperkt samenwerkt met Windows, hier heeft Android geen last ban. Het nadeel van Android is dat het besturingssysteem langzamer is dan die van Apple.

Wat is 4G?

Bijna alle providers bieden standaard 4G aan, alleen bij Ben is dit niet het geval. 4G is een techniek voor mobiele internet communicatie. Het is de vierde generatie voor mobiel internet, het verschil tussen 4G en 3G is dat de downloadsnelheid bij 4G hoger ligt. Daarnaast is het bereik bij 4G ook beter dan bij 3G. De maximale downloadsnelheid bij 3G is 14,4 Mbit/s, bij 4G is dit momenteel 300 Mbit/s.