Onbeperkte bundels: Fair Use Policy

Heb je een bundel voor onbeperkt internet of onbeperkt bellen? Waarschijnlijk is er sprake van een Fair Use Policy. Benieuwd hoe dat werkt en wat er gebeurt op het moment dat je de limiet overschrijdt? Er is steeds vaker sprake van mobiele abonnementen met onbeperkte bundels, zowel voor internet MB’s als voor belminuten. Bel je vaak en sluit je daarom een abonnement af waarmee je onbeperkt kunt bellen? In de praktijk is er inderdaad sprake van een onbeperkt aantal belminuten, in de praktijk is er sprake van een Fair Use Policy. Dat betekent dat je geacht wordt ‘normaal’ gebruik te maken van je toestel, in vergelijking tot anderen.

Wanneer er sprake is van een Fair Use Policy zal de provider bijhouden wat de gemiddelde persoon met een onbeperkt abonnement aan belminuten gebruikt. Afhankelijk van de provider krijg je een waarschuwing wanneer je 3 – 10x meer verbruikt dan het gemiddelde. In dat geval is er sprake van overmatig gebruik. Indien je het belgedrag aanpast en meer normale aantallen laat zien is er niets aan de hand. Blijf je veel meer bellen dan anderen of gebruik je veel MB’s? Dan bestaat de kans dat je op basis van de Fair Use Policy een voorstel voor een duurder abonnement krijgt, waarmee je de telefoon kunt blijven gebruiken zoals je dat nu doet. Zo heeft bijvoorbeeld telefoon provider Simpel een Fair Use Policy bij onbeperkt bellen & sms’en waar klanten zich dus aan dienen te houden.

Datalimiet voor internet

Houd er rekening mee dat de onbeperkte bundels met een Fair Use Policy gelden voor zowel de belminuten als de internet MB’s. Zit je heel de dag video’s te bekijken zonder dat je gebruik maakt van wifi of ben je veel op Instagram te vinden en lopen de MB’s daardoor hard op? Indien je zeer veel gebruik maakt van het mobiele internet bestaat de kans dat je op basis van de Fair Use Policy een waarschuwing krijgt. Pas na een paar waarschuwingen zal je een voorstel voor een duurder abonnement ontvangen, al is het natuurlijk van belang om hier net als de anderen op een nette manier mee om te gaan. Wanneer er sprake is van een onbeperkte bundel met een Fair Use Policy word je geacht de telefoon te gebruiken op de wijze zoals ook de meeste anderen dat doen.

Overschrijden van datalimiet

Is er sprake van een datalimiet, omdat je geen onbeperkte bundel hebt? Dan zal je over het algemeen merken dat je niet meer kunt bellen, dat de kosten flink oplopen of de snelheid van het internet flink naar beneden wordt bijgesteld. Dat zijn maatregelen die de provider neemt om te voorkomen dat een ieder onbeperkt van zijn of haar telefoon gebruik kan maken.

Heb je wel een onbeperkte bundel en overschrijd je de limiet op basis van de Fair Use Policy? Ook dan is het mogelijk dat de snelheid wordt beperkt of je extra kosten dient te maken. Bekijk daarom de voorwaarden die gelden voor de onbeperkte bundels. Wanneer je een Fair Use Policy tegenkomt kun je er vanuit gaan dat je normaal gebruik dient te maken van je aansluiting, om niet alsnog tegen hogere kosten of andere gevolgen aan te lopen.

Telefoon verzekeren

Wil je een telefoon verzekeren en ben je benieuwd hoe je dat het best kunt aanpakken? Het is verstandig om je telefoon te verzekeren, bijvoorbeeld tegen schade bij vallen of wanneer die per ongeluk nat wordt. Zit je regelmatig op de fiets? Dan loop je het risico dat je in een flinke regenbui terecht zal komen, waardoor de iPhone nat wordt en deze mogelijk waterschade oploopt. Het is dan prettig wanneer je kunt terugvallen op een telefoonverzekering. Je kunt de schade voor je kapotte telefoon claimen, zodat de provider die voor je kan laten repareren of deze zorgt voor een nieuw exemplaar.

Een telefoonverzekering kun je gewoon online afsluiten, je hoeft daar de deur niet voor uit. Het is voldoende om aan te geven welke mobiele telefoon je hebt en wanneer je die hebt gekocht. Gaat het om een splinternieuwe iPhone waarvan je de nieuwwaarde niet zomaar opnieuw kunt betalen? Het is dan zeer verstandig om een verzekering af te sluiten. Wordt je telefoon gestolen? Dan kun je gewoon een nieuwe aanvragen bij de verzekering, uiteraard nadat je aangifte hebt gedaan. Je telefoon verzekeren vormt in die gevallen een goede keuze, je voorkomt dat je een te groot risico loopt op verlies van je telefoon of een kapotte iPhone.

iPhone verzekeren

Wil je een iPhone verzekeren? Houd er rekening mee dat de premie per maand voor een nieuwe iPhone over het algemeen wat hoger uit zal vallen dan voor de gemiddelde mobiele telefoon die al wat ouder is. Dat heeft te maken met zowel de nieuwwaarde als de restwaarde van de telefoon. Je verzekert een product van grote waarde, waardoor je daar een relatief hoog bedrag per maand voor betaalt.

Gelukkig is het goed mogelijk om op de kosten van je iPhone verzekering te besparen. Hoe je dat het best kunt doen? Je kunt online de verschillende verzekeringen voor je iPhone met elkaar vergelijken. Je zorgt er daarmee voor dat je een scherpe premie per maand betaalt, terwijl je aan de andere kant kunt rekenen op een goede dekking. Zorg er in ieder geval voor dat er dekking bestaat voor diefstal en voor waterschade. Heb je geen hoesje om je telefoon? Zorg er dan ook voor dat je een uitkering ontvangt op het moment dat je telefoon op de grond valt en het scherm kapot gaat of de telefoon het helemaal niet meer doet.

Online telefoon verzekering afsluiten

Je kunt eenvoudig online de telefoon verzekering afsluiten, door aan te geven welk model je in je handen hebt en wanneer je die kocht. Heb je de telefoon al een paar jaar en wil je die graag blijven verzekeren? Het is dan verstandig om de telefoonverzekering opnieuw af te sluiten. Je kunt de telefoon verzekeren op basis van de waarde van dat moment, die een stuk lager ligt dan toen je de iPhone net kocht. Dit betekent uiteraard dat de premie per maand lager uit zal vallen, zodat je er op een voordelige manier voor zorgt dat je een goede dekking ontvangt voor de iPhone waar je graag gebruik van maakt.

Prepaid iPhone

Wil je een prepaid iPhone kopen? Het voordeel daarvan is dat je niet maandelijks hoge kosten hoeft te betalen, in plaats daarvan kies je zelf voor het beltegoed dat je beschikbaar wilt maken. Wil je een prepaid iPhone voor je kinderen kopen? Je zorgt er daarmee voor dat je de kosten goed in de gaten kunt houden, terwijl zij verder hun gang kunnen gaan en ze altijd goed bereikbaar zijn. Je kunt een prepaid iPhone vergelijken met een goedkoop sim only abonnementen, in sommige gevallen is het voordeliger om dat af te sluiten. Je kunt online de prijzen van een prepaid iPhone en de goedkope abonnementen met elkaar vergelijken, zodat je daar een goed beeld van krijgt. Zoek je louter een prepaid simkaart, dan is die van Simyo bijvoorbeeld zeer interessant vanwege de lage tarieven.

Wil je gebruik maken van een prepaid iPhone? Houd er rekening mee dat je de iPhone los dient aan te schaffen. Wil je gebruik maken van een modern exemplaar? Houd er rekening mee dat de kosten dan hoog kunnen oplopen, de toestellen van Apple zijn over het algemeen niet goedkoop. Je kunt de prepaid iPhone het best combineren met een ouder model. Dat betekent dat je voor een paar honderd euro een iPhone kunt kopen, of nog minder wanneer je een huidig model kunt inruilen. Je kunt dan voordelig gebruik maken van een prepaid iPhone, waarmee je er bijvoorbeeld voor de kinderen voor zorgt dat de kosten niet te hoog kunnen oplopen. Een prepaid simkaart kan zowel bij een nieuwe iPhone als bij een tweedehands iPhone prima worden gebruikt.

Prepaid iPhone met sim only

Uiteraard kun je in plaats van een prepaid iPhone ook een iPhone met een sim only abonnement kopen. Het voordeel daarvan? Je kunt iedere maand rekenen op een bepaald aantal belminuten en bijvoorbeeld wat MB’s aan mobiel internet. Je hoeft het beltegoed niet steeds op te waarderen, in plaats daarvan is dat iedere maand automatisch beschikbaar. Houd er aan de andere kant rekening mee dat de kosten buiten de bundel hoog kunnen oplopen.

Wil je de kosten graag goed in de hand kunnen houden? Dan is een prepaid iPhone waarschijnlijk beter geschikt. Toch is het de moeite waard om de beide opties met elkaar te vergelijken, vooral wanneer je maandelijks zo’n 50 minuten of meer belt. Vaak liggen de tarieven op basis van een sim only iPhone net wat lager dan bij een prepaid iPhone, zodat je ook bij een beperkt aantal belminuten voordeel kunt behalen.

Prepaid aansluiting

Benieuwd hoe een prepaid aansluiting voor een iPhone werkt? Je kunt de iPhone los kopen, bij een provider of bij Apple om daar vervolgens een prepaid simkaart bij de provider bij te bestellen. Je plaatst de simkaart in de telefoon en je kunt vervolgens aangeven hoeveel beltegoed je wilt kopen. Je kunt het beltegoed gebruiken om te bellen, SMS-berichten te sturen en gebruik te maken van het mobiele internet. Zodra het beltegoed op is ontvang je een bericht en kun je niet langer gebruik maken van de prepaid iPhone. Wil je weer bellen of het mobiele internet op? Zorg er dan net als bij iedere andere telefoon voor dat je nieuw beltegoed koopt. Je kunt dan weer gebruik maken van de prepaid iPhone.

Accessoires

Accessoires voor je iPhone of een andere telefoon nodig? Je hebt de keuze uit allerlei accessoires, van oordopjes tot aan hoesjes en bijvoorbeeld schermprotectors. Zoek je naar een van de specifieke accessoires of ben je aan de andere kant gewoon benieuwd naar wat er beschikbaar is? Je kunt ze online bestellen, zodat je daar de deur niet voor uit hoeft.

Je hebt online bijvoorbeeld de mogelijkheid om een nieuwe oplaadkabel te bestellen, net als een oplader voor in de auto. Je zorgt er daarmee voor dat je altijd je telefoon kunt opladen, waar je op dat moment ook bent. Met name de auto is een bekende plaats om je telefoon op te laden, mede omdat je er dan toch even geen gebruik van kunt maken. Binnen de accessoires kun je daarnaast bijvoorbeeld gebruik maken van allerlei telefoon hoesjes en leuke covers. Zoek je naar een hoesje voor de voorkant en achterkant of heb je voldoende aan een case aan de achterzijde? Blader door de verschillende accessoires voor je telefoon, die je eenvoudig online kunt bestellen. Via iPhone-abonnementen.nl kun je naast het afsluiten van een nieuw abonnement ook kiezen voor het bestellen van de nodige accessoires. Alle aanbieders hebben hierin meer dan voldoende keuze.

Accessoires bij je iPhone

Uiteraard kun je online een iPhone abonnement met een toestel aanschaffen, net als de accessoires die je daarbij kunt gebruiken. Je kunt de accu in een iPhone niet verwisselen, maar er zijn wel allerlei andere accessoires beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld denken aan handige powerbanks om onderweg je telefoon op te laden of een leuk hoesje dat je iemand cadeau kunt doen. Er valt binnen de accessoires van alles te bestellen, waarmee je ervoor zorgt dat je er jouw telefoon van kunt maken.

Binnen de iPhone accessoires kun je uiteraard gebruik maken van de originele Apple apparatuur. Houd er rekening mee dat de kosten daarvoor over het algemeen vrij hoog liggen, er zijn meer voordelige alternatieven beschikbaar. Je zorgt er daarmee eenvoudig voor dat je op de kosten kunt besparen, terwijl de producten vaak net zo goed werken als accessoire voor je iPhone.

Online iPhone accessoires bestellen

Je kunt de verschillende iPhone accessoires eenvoudig online bestellen, je hoeft daar de deur niet voor uit. Het is in plaats daarvan voldoende om aan te geven waar je naar op zoek bent. Heb je specifieke accessoires nodig die kapot zijn gegaan of ben je gewoon benieuwd hoe je er met nieuwe oortjes of een koptelefoon voor kunt zorgen dat je nog beter naar je muziek kunt luisteren? Je kunt daarnaast een dock of andere accessoires bestellen, gewoon online.

Uiteraard kun je rekenen op een vlotte bezorging op jouw adres, zodat je zo snel mogelijk gebruik kunt maken van de iPhone accessoires die je bestelt. Je kunt ze direct uitproberen en er daarmee voor zorgen dat je gebruik kunt maken van je nieuwe toevoegingen voor je telefoon. Heb je nog een oude iPhone en ben je daarvoor op zoek naar accessoires of zoek je juist de modellen voor de huidige modellen? Blader er op je gemak doorheen, dankzij het grote aantal iPhone accessoires vind je altijd waar je naar op zoek bent en kun je dat eenvoudig online bestellen.

iPhone prijzen

Benieuwd naar de iPhone prijzen op internet? Online betaal je een scherpe prijs voor de verschillende iPhone abonnementen, net als voor de losse iPhones die er beschikbaar zijn. Het is de moeite waard om online de prijzen te vergelijken wanneer je een iPhone wilt kopen. Zoek je naar een iPhone met een abonnement of wil je een sim only abonnement afsluiten voor de iPhone die je nog hebt liggen? Je kunt online een iPhone kopen met een abonnement op basis van het aantal MB’s en belminuten dat je nodig hebt, waarbij je de iPhone prijzen bij de verschillende providers eenvoudig online met elkaar kunt vergelijken.

Zoek je naar een goedkoop iPhone abonnement, zodat je op een voordelige wijze gebruik kunt maken van de prachtige telefoons van Apple? Je kunt al voor een paar tientjes een iPhone abonnement afsluiten. Je kunt dan 2 jaar lang gebruik maken van een iPhone, waarbij je een abonnement afsluit met belminuten, SMS-berichten en internet MB’s. Maak je veel gebruik van je telefoon en zit je vaak op internet of gebruik je die af en toe om te bellen? Uiteraard kun je het iPhone abonnement daar op afstemmen. Bekijk de verschillende iPhone prijzen voor de nieuwe modellen en de oudere exemplaren, zodat je online na kunt gaan wat het best aansluit bij jouw wensen. Ga je ook voor een abonnement, houd dan onder meer in de gaten of je goedkoop kunt telefoneren en bijvoorbeeld ook wat een het tarief van een belminuut buiten de bundel is.

Online iPhone prijzen vergelijken

Je kunt online iPhone prijzen vergelijken, je hoeft daar de deur niet voor uit. Wist je dat er een aantal providers beschikbaar zijn die je de iPhone zo voordelig mogelijk aanbieden? Zij zorgen er met de voordelige abonnementen voor dat je een lage prijs betaalt. Dat betekent dat je goedkoop gebruik kunt maken van een iPhone, mits je online goed nagaat wat de tarieven zijn. Wil je veel bellen en heb je een paar honderd minuten per maand nodig? Met name de abonnementen met een beperkt aantal minuten en MB’s zijn voordelig. Kiezen voor een iPhone zonder abonnement is in veel gevallen duur, zelfs bij een al wat oudere iPhone.

Bovendien kun je online de iPhone prijzen vergelijken wanneer je graag zelf een bedrag wilt bijbetalen om de kosten per maand te drukken. Kun je bijvoorbeeld €200 voor de iPhone vrijmaken? Dat betekent dat de kosten per maand een stuk lager uit zullen vallen. Je zorgt er op die manier eenvoudig voor dat je de kosten kunt drukken, terwijl je aan de andere kant toch een mooie iPhone kunt aanschaffen. Bekijk de verschillende combinaties bij de verschillende providers, aan de hand waarvan je er zelf voor kunt zorgen dat je een lage prijs betaalt voor de iPhone die je graag wilt kopen.

Los toestel

Wil je liever een losse iPhone kopen en daar vervolgens een sim only abonnement bij afsluiten? Je zorgt er op die manier voor dat je alleen voor de belminuten en internet MB’s hoeft te betalen. Bijkomend voordeel? De iPhones zijn over het algemeen zeer waardevast. Dat betekent dat je een oude iPhone kunt verkopen om met een klein bedrag aan bijleg een nieuw toestel te kopen. Je kunt online de iPhone prijzen vergelijken, zodat je daar een goed beeld van krijgt en je je keuze kunt maken.

Mobiel internet

Natuurlijk kies je bij je iPhone abonnement ook voor mobiel internet. Dit is echter nog niet zomaar gedaan, want bij mobiel internet is het toch zaak een aantal dingen in het oog te houden. Waar iedere consument wel naar kijkt is de data. Het is van belang dat de inschatting op het verbruik goed is, want bij sommige abonnementen is het niet zo eenvoudiger om hier later nog wijzigingen in aan te brengen. Als je eenmaal de keuze voor de data gemaakt hebt kun je bij de providers van de abonnementen ook eens nagaan hoe zij omgaan met niet verbruikte data. Heb je als klant de mogelijkheid deze over te hevelen naar de volgende maand of verdwijnen alle overgebleven MB’s gewoon als sneeuw voor de zon? Dat laatste komt veel voor, dus vandaar dat dit een belangrijk puntje is, mits je dit uiteraard graag wilt kunnen doen.

Onbeperkt internetten

Bij abonnementen zie je bij mobiel internet geregeld ook dat onbeperkt internetten mogelijk is. Hiervoor dient dan wel een behoorlijk geldbedrag neer te worden geteld maandelijks, maar dan heb je dus ook alle gelegenheid om onbeperkt mobiel te gaan internetten. Lees in dit geval echter wel altijd de kleine lettertjes, want er kunnen namelijk toch wel wat addertjes onder het gras zitten, onder meer met betrekking tot de snelheid en eventueel kan er ook nog een Fair Use Policy gehanteerd worden die misbruik van het onbeperkt internet bij je abonnement moet voorkomen. Onbeperkt internetten vind je zowel terug bij sim only als bij reguliere abonnementen.

Gebruik van wifi

Het is verstandig om je iPhone zo in te stellen dat deze altijd op een wifi signaal over zal schakelen als deze hiertoe de mogelijkheid vindt. Dit kan de hoeveelheid data die je verbruikt namelijk flink verlagen en dat is natuurlijk nooit weg. Zoveel mogelijk gebruik maken van wifi is dan ook gewenst indien je ervoor wilt zorgen dat je met een minimale hoeveelheid data al toe kunt komen iedere maand.

Tweedehands toestel

Een tweedehands toestel in de vorm van een iPhone kan op internet veelvuldig worden tegengekomen en ook dat is dus een manier om een iPhone te kopen. Tweedehands toestellen zijn in de regel erg scherp geprijsd en met een beetje geluk koop je dan ook nog een iPhone die in een zeer goede staat verkeert. Vaak wordt dit ook wel aangegeven in een advertentie bij een tweedehands toestel, maar je moet natuurlijk wel altijd even afwachten of dit in de werkelijkheid ook zo uit zal gaan pakken. Een tweedehands toestel als iPhone kan ook handig zijn als je een toestel wilt kopen wat inmiddels niet meer in de schappen ligt, zoals bijvoorbeeld een iPhone 4. Dat model is namelijk niet meer te koop in de winkel, maar dat neemt natuurlijk niet weg dat er nog een hoop mensen zijn die het toestel wel hebben en er dus misschien vanaf willen. Dan is een tweedehands toestel dus een prima gelegenheid om aan zo’n verouderd model te komen.

Garantie

Met tweedehands toestellen is het natuurlijk zo dat er vaak geen sprake is van garantie, tenzij het wellicht nog een fabrieksgarantie betreft als het toestel niet ouder dan 2 jaar is. Dat is natuurlijk een nadeel, maar als de prijs voor het tweedehands toestel goed is kun je wellicht gewoon de gok nemen om ervoor te gaan. Uiteindelijk blijft het afwachten hoe het toestel zal gaan functioneren, maar tegen de juiste prijs kan het dus wel rendabel zijn om een tweedehands toestel in de vorm van een iPhone te kopen.

Mogelijkheid tot los abonnement

Koop je een tweedehands toestel, dan is er eigenlijk altijd sprake van dat deze simlockvrij is. Gunstig voor jou natuurlijk, want je kunt er dan mee doen wat je wilt. Zo kun je gaan kijken voor een goed abonnement, maar zelfs prepaid is gewoon mogelijk als je kiest voor de aankoop van een tweedehands toestel. Mogelijkheden te over dus en als je dus een knap tweedehands toestel kunt vinden is dit wellicht een goede optie om aan een iPhone te komen.

Simlockvrije iPhone

Er zullen ongetwijfeld niet al te veel consumenten zijn die er gebruik van maken, maar een simlockvrije iPhone behoort net als een iPhone abonnement ook gewoon tot de mogelijkheden. Of het interessant voor je is, dat is natuurlijk een tweede, want weet wel dat deze manier om een iPhone te gaan kopen natuurlijk de nodige kosten met zich mee zal brengen en dan is het aan jou om te bepalen of je het zinvol vindt om direct zoveel geld aan een mobiele telefoon te gaan spenderen. Een abonnement zou namelijk op voorhand veel minder hoeven te kosten en de kosten zullen dan gewoon geleidelijk verspreid worden, wat veelal toch als prettiger zal worden ervaren. Dat neemt niet weg dat een simlockvrije iPhone ook kan worden gekocht en als je dit online bij een telecom webwinkel wilt gaan doen heb je doorgaans de keuze uit de toestellen van de laatste paar jaar. Toestellen van voor die tijd worden vaak niet meer verkocht, maar die kun je uiteraard wel bij online marktplaatsen volop vinden, al is er dan veelal sprake van een tweedehands telefoon.

Simlockvrij toestel voor bestaand abonnement

Een simlockvrij toestel kopen kan handig zijn als je nog een bestaand abonnement hebt, terwijl je aan de andere kant onderhand wel weer eens toe bent aan een nieuwe telefoon. Met de aanschaf van een simlockvrije iPhone zou je hier dan dus voor kunnen zorgen en dan kun je het abonnement waarmee je nog even dient te doen gewoon gaan gebruiken met een nieuwe telefoon. Het kan aan de andere kant ook een (goedkopere) optie zijn om eerst even te gaan wachten totdat het abonnement tot z’n einde is gekomen, om dan vervolgens voor een iPhone met abonnement te gaan. Dit is uiteraard ook wel een beetje afhankelijk van hoe lang je nog moet wachten voordat het bestaande abonnement op z’n einde is. Eventueel kun je ook kijken naar de mogelijkheid om te gaan overstappen naar een ander abonnement en wellicht dat daar een goede aanbieding uit voort komt.

Simlockvrij toestel voor nieuw abonnement

Ook kan er voor een simlockvrije iPhone gekozen worden bij een nieuw abonnement. Dat zou dan uiteraard betekenen dat je voor sim only gaat. Zelf uitrekenen of dit zinvol is, is dan vaak wel zo handig, want het hoeft zeker niet te betekenen dat het per definitie goedkoper is. Vaak vindt men het ook wel gemakkelijker om de iPhone bijvoorbeeld tegen een kleine bijdrage of gratis te ontvangen bij de keuze voor een abonnement. Dat is dus geen vereiste en ook hiervoor kun je dan prima een simlockvrij toestel kiezen.

Oudere iPhone kopen

Alhoewel het voor velen niet de meest voor de hand liggende optie zal zijn, is het nog altijd wel een optie, namelijk een oudere iPhone kopen. Natuurlijk spreken de oudere iPhones niet zo tot de verbeelding als geldt voor de nieuwste toestellen, maar dat betekent nog altijd niet dat deze niet zeer interessant zouden kunnen zijn. Met name de aanbiedingen kunnen voor aardig wat voordeel zorgen en dat zorgt er dan ook voor dat een oudere iPhone kopen misschien niet eens zo’n heel gek idee is. Als de nieuwste iPhone echter als enige over een bepaalde functionaliteit beschikt die jij in een smartphone zoekt, dan is het natuurlijk een ander verhaal en dan heeft het weinig nut een oudere iPhone te gaan kopen, want dan weet je al welke iPhone je moet gaan kiezen.

Goedkopere deals

Oudere iPhones leiden altijd tot goedkopere deals en dat verklaart dus ook direct waarom ook oudere modellen het nog altijd zeer goed doen. Vanaf het moment dat er weer een nieuwe iPhone door Apple uit wordt gebracht zullen alle eerdere varianten – mits deze nog verkocht worden – direct een stuk goedkoper gaan worden en dat leidt dus ook veelal tot interessante deals. Het moment afwachten dat Apple dus weer met een nieuw toestel komt is helemaal niet zo gek gedacht, want vanaf dat moment wordt het des te interessanter om een oudere iPhone aan te gaan schaffen.

Houd rekening met specificaties

Het is bij een oudere iPhone natuurlijk ook goed de specificaties in de gaten te houden. Een ouder toestel kan bijvoorbeeld niet voor 4G internet geschikt zijn en op het moment dat jij hier wel graag gebruik van wilt gaan maken zal het dus ook beter zijn de keuze op een ander model van de iPhone te laten vallen. Voor oudere iPhones geldt overigens net als voor de meest recent uitgebrachte toestellen dat deze ook te koop zullen zijn met een abonnement en daar komt dan natuurlijk nog bij dat de kosten aardig wat lager liggen. Zodoende zal het meer voor de hand liggen dat je met zo’n toestel tot een goedkope deal kunt komen dan met een onlangs uitgebrachte variant. Dat zal voor velen dan ook reden genoeg zijn ook de oudere iPhones niet zomaar links te laten liggen en toch ook deze bij een aankoop te overwegen om te gaan kopen.

Sim only met iPhone

Sim only is met iedere mobiele telefoon te combineren en zo ook met de iPhone. Veel consumenten doen dit als zij een iPhone hebben waarbij het telefoon abonnement dat hier aan vast zat inmiddels verlopen is. De iPhone is dan wellicht gewoon nog in een prima staat en het is dan eigenlijk zonde om deze in de kast te leggen, hier niets meer mee te doen en vervolgens gewoon weer een heel nieuw iPhone abonnement kiezen. In plaats daarvan kun je dan namelijk ook gewoon een sim only abonnement nemen. Hierdoor kun je gewoon je iPhone blijven gebruiken, maar zullen waarschijnlijk je maandelijkse kosten wel een heel stuk omlaag gaan (bijvoorbeeld omdat bellen goedkoper wordt), zonder dat je overigens hoeft in te boeten op wat het abonnement je te bieden heeft, want je hoeft de inhoud niet of amper te wijzigen bij een sim only abonnement, aangezien deze abonnementen zodanig te creëren zijn dat je het abonnement precies hetzelfde kunt maken als wat je gewend was. Je iPhone heb je inmiddels in feite al afbetaald, dus slechts abonnementskosten blijven bij het sim only abonnement over en vandaar dus ook dat dit voordeliger zal zijn. Steeds meer mensen krijgen de voordelen door, maar je moet het uiteraard geen probleem vinden om wat langer met je iPhone te doen. Wil je dit niet, dan is sim only uiteraard geen optie voor je. Alle opties zijn op www.iphone-abonnementen.nl gewoon te bekijken.

Overstappen iPhone abonnement

Wanneer je de klus hebt geklaard en je hebt de iPhone abonnementen allemaal eens goed vergeleken en je hebt je keuze kunnen maken wil je waarschijnlijk overgaan tot de aanschaf van je abonnement. Als je al in het bezit van een telefoon abonnement bent moet je hier natuurlijk eerst vanaf voordat er een nieuwe telefoon abonnement voor in de plaats komt. Wanneer je namelijk nu gewoon direct voor je iPhone abonnement kiest zul je ook gewoon gelijk moeten gaan betalen natuurlijk. Dat nieuwe abonnement staat immers los van het abonnement dat je vermoedelijk al hebt. Zorg er dus eerst voor dat je je abonnement opzegt wat je al hebt. Tevens kun je bij het afsluiten van je iPhone abonnement ook laten weten dat je geen nieuw nummer wilt, maar dat je al een mobiel telefoonnummer hebt dat je graag mee wilt nemen. Dit wordt nummerbehoud genoemd en deze dienst wordt veelal kosteloos voor je uitgevoerd. Hier wordt een datum voor gepland waarop deze overgezet zal gaan worden.

Bekijk je oude abonnement

Bekijk altijd eerst je oude abonnement voordat je naar een nieuw gaat kijken. Zo weet je in elk geval of je in de positie bent om al aan een nieuw abonnement toe te zijn. Heb je nog een abonnement dat nog 4 maanden loopt, dan hoef je je in feite nog niet bezig te gaan houden met een nieuw abonnement. Overigens zijn er ook altijd wel mogelijkheden om telefoon abonnementen te ontbinden, maar weet wel dat dit altijd geld zal kosten.

Voordelig bellen

Met je iPhone wilt je natuurlijk ook gebruik maken van voordelig bellen. Als je niet veel belt is dat natuurlijk absoluut geen vereist en zijn er mogelijk andere onderdelen binnen je iPhone abonnement die om meer aandacht vragen, maar bel je regelmatig, dan is voordelig bellen natuurlijk wel een uitkomst. Bij de iPhone abonnementen is heel makkelijk af te leiden met welke abonnementen je hierop kunt gaan rekenen en met welke abonnementen dit in veel mindere mate het geval zal zijn. Je ziet namelijk precies waar je maandelijks recht op hebt binnen een iPhone abonnement wat de belminuten betreft en ook wat je hiervoor dient te betalen. Dan is het dus al direct vrij eenvoudig om het onderscheid te kunnen maken tussen abonnement die de mogelijkheid tot voordelig bellen bieden en de abonnementen die deze mogelijkheid niet bieden.

Bellen en voordeel

Soms kun je bij een provider gebruik maken van het voordeel dat onderling bellen goedkoper is. Dat wil dus zeggen dat je bijvoorbeeld voordeliger kunt gaan bellen naar vrienden die ook een abonnement hebben afgesloten bij een bepaalde provider. Je kunt dan vaak voordeelnummers opgeven welke je dan tegen een voordelig tarief (of zelfs gratis) kunt bellen. Zeker wanneer het echt maar een paar mensen zijn met wie je iedere maand echt urenlang aan de lijn hangt kan dit een idee zijn om hier dus eens naar op zoek te gaan en te kijken of zulke providers ook iPhone abonnementen aanbieden.

Abonnementsduur

Wanneer je voor een iPhone abonnement gaat is de keuze eigenlijk vrij eenvoudig waar het de abonnementsduur betreft. Er zijn namelijk niet zo heel veel keuzes die je kunt maken op dit vlak. Het zijn er namelijk maar 2, waarbij enerzijds een iPhone abonnement voor 1 jaar te kiezen valt en anderzijds een iPhone abonnement voor 2 jaar. Er zit wel degelijk wat verschil in en dit zul je ook zien als je wisselt tussen beiden als je de iPhone abonnementen bekijkt en de prijzen van de abonnementen in de gaten houdt. Je ziet dat de prijzen een beetje aangepast worden op het moment dat je deze verandert van bijvoorbeeld 1 naar 2 jaar. Dit kun je dus wel degelijk meewegen in je beslissing voor een bepaald abonnement voor je iPhone.

Beste keuze abonnement

Welke keuze de beste is bepaal je natuurlijk gewoon zelf, maar er is wel een keuze die net iets meer logisch is dan de ander; en dat is de keuze voor een abonnementsduur van 1 jaar. Zoals gezegd is het aan jou zelf om te bepalen wat het beste is, maar met een abonnementsduur van 1 jaar zorg je er natuurlijk wel voor dat je jezelf zo min mogelijk beperkt. Ieder jaar wordt er standaard weer een nieuwe iPhone gelanceerd en soms zelfs meerdere en als je dan 2 jaar hetzelfde abonnement en dezelfde iPhone hebt kan dat vervelend zijn. Zeker als de nieuwe iPhone iets kan wat je graag zou willen hebben op je mobiele telefoon. Een abonnementsduur van 1 jaar geeft jou de gelegenheid om eventueel te wisselen van iPhone als je dat wilt.

iPhone kiezen

Een iPhone abonnement kiezen is eigenlijk al een stap vooruit denken, want eerst zul je je iPhone moeten kiezen. Er is weliswaar de mogelijkheid om eerst iPhone abonnementen te bekijken en te zien welke iPhones hieraan zijn gekoppeld, maar handig is dit natuurlijk niet, want dan moet je dus de abonnementen voor elke iPhone door gaan spitten, terwijl het toch zeer aannemelijk is dat je al wel een bepaalde iPhone in gedachte hebt. Selecteer die daarom eerst, want op dat moment zal namelijk ieder iPhone abonnement wat je ziet ook daadwerkelijk relevant zijn.

Goedkope iPhone kiezen

Als het je met name om de prijs is te doen en je wilt een goedkope iPhone hebben, dan kies je natuurlijk voor een model wat al een paar jaar geleden door Apple is geïntroduceerd. Hiermee ben je eigenlijk altijd wel verzekerd van een lage prijs en vaak is dit verschil dan dus ook terug te zien in je iPhone abonnement. Ondanks dat je dan veelal met verouderde software op je telefoon te maken krijgt kun je deze uiteraard wel gewoon updaten tot de software die het toestel toestaat. Een verouderde iPhone kopen is echter voor de meesten geen optie, want je wilt natuurlijk wel een beetje met de tijd meegaan en ook gewoon het maximale uit je telefoon kunnen halen. Met een telefoon van een aantal jaar oud zal dit nu eenmaal een stuk lastiger gaan dan met een net uitgekomen iPhone.